Schoonheidsbehandelingen

Gelaatsverzorging ALL-IN

Reinigen, peelen, verwijderen van comedonen, epilatie van wenkbrauwen en bovenlip, massage van het gelaat, masker aangepast aan de noden van de huid en afwerking met dagcrème.  Ik werk hiervoor met de producten van Anubis en AHAVA.  Anubis Cosmetics specialiseert zich al ruim 30 jaar in innovatieve anti-aging producten.  De zoektocht naar nieuwe, exclusieve formules en de beste service stopt voor dit A-merk nooit.  Inmiddels heeft Anubis Cosmetics al meer dan 200 hoogwaardige gezichts-, lichaams-, en wellness producten in haar assortiment.  Volledig zelf ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd.  De beste kwaliteit voor het beste resultaat.

Voor een zeer intensieve behandeling, extra hydraterend en herstellend voor de huid werk ik met ESTHEDERM. Deze behandeling is uitgebreider en zeer verzorgend. 

Afhankelijk van de noden van uw huid, raad ik u een specifieke behandeling aan, dit kan verschillend zijn van seizoen tot seizoen, onze huid verandert namelijk ook door bvb weersomstandigheden enz.

Urban Detox Line verzorging

Ontdek de URBAN DETOX LINE van Anubis.  De Urban Detox-synergie werkt als een beschermend schild tegen de schadelijke effecten van vervuiling.  Het beschermt niet alleen maar ontgift ook en absorbeert onzuiverheden in de huid, om ze op de meest effectieve manier te kunnen elimineren.  Het onderscheidt zich doordat het een lijn is samengesteld met natuurlijke ingrediënten en actieve bestanddelen die de huid niet alleen van buiten maar ook van binnen beschermen.

AHAVA & ANUBIS verzorging

Aangepaste verzorgingen aan de noden van uw huid.  Epilaties wenkbrauwen en bovenlip zijn inbegrepen.

ESTHEDERM behandelingen

INTENSIVE HYALURONIC: zeer intensief uitgebreide hydraterende behandeling

INTENSIVE SPIRULINE: revitaliserend, anti-vermoeidheid, coup d'éclat

SENSI: het comfort van de gevoelige huid wordt hersteld, micro-ontstekingen worden geneutraliseerd

Mini gelaatsverzorging

Reinigen, peelen, verwijderen van comedonen, korte gelaatsmassage, masker en dagcreme.

Pedicure en SPA PEDICURE

Knippen en vijlen van nagels, achteruitduwen van nagelriemen en loshangende velletjes wegknippen.  Nagelriemen verzorgen met nagelriemolie.  Weken van eelt, verwijderen van eelt.  Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van de Vivaldi podo spray, een pedicure motor van zeer hoogstaande kwaliteit.

GEEN MEDISCHE PEDICURE

SPA PEDICURE : alles van de gewone pedicure met als extra een ontspannend voetbad, scrub, massage, met de producten van FOOTLOGIX, kom het ontdekken!

Waxen

Met maximale zorg en aandacht voor elk detail ontwikkeld Outback Organics schoonheidsproducten voor alle huidverzorgingsbehoeften.  In het assortiment van dit A-merk komen de nieuwste cosmetische ingrediënten samen met de natuurlijke extracten van de kust, bossen en struikgebieden van Australië.  Waan u met de pure, natuurlijke producten van Outback Organics in botanische sferen.  Waarom Outback Organics?  De botanische schoonheidsproducten van Outback Organics zijn een pure verwenning voor de huid.  Maar dat niet alleen.  Ze zijn ook ethisch, geheel vrij van onnatuurlijke toevoegingen en, niet onbelangrijk, zeer effectief.  Zo is elk product vanaf de basis ontworpen door zeer ervaren professionals in de beautyindustrie.  Dit om elk type huid in zijn specifieke behoeftes te kunnen voorzien en te laten stralen.

Manicure

Vijlen en in model brengen van de nagels, achteruitduwen van de nagelriemen, handbadje en handmassage.